ANKARA / ÇANKAYA - Millî Eğitim Vakfı Gökkuşağı Özel Eğitim Ortaokulu

LGS Sınavı ile İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler

4 Haziran 2023 Pazar Günü yapılacak olan LGS (Liselere Geçiş Sistemi)  sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınavın;

1. Oturumu 9.30 da başlayacak olup öğrencilerimizin 9.00 da okulda hazır bulunması gerekmektedir.

2. Oturumu 11.30 başlayacaktır.

1. ve 2. Oturum arasında öğrencilerimiz öğretmenler eşliğinde Tören Alanında bulunacaklardır. Öğrencilerin veliler ile görüşmesi mümkün olmayacaktır.

Sınava gelirken

Nüfus Cüzdanı

Yumuşak uçlu kurşun kalem ️

Kalem açacağı

Yumuşak silgi

Su (Etiketi sökülmüş )

Arzu ederlerse bisküvi çikolata getirebilirler.

Sınav sırasında;

Soruları anlamak için gereken zamanı ayırarak ve cevaplarınızı düşünerek başarılı bir sınav süreci geçirebilirsiniz.

Sınav sırasında sakin kalmaya özen göstermeye ve soruları okumaya dikkat edin. Ayrıca, sınav boyunca sürenizi verimli kullanarak tüm soruları cevaplamaya çalışınız.

Son olarak sınav ölçütlerinin sadece bir değerlendirme ölçüsü olduğunu ve gerçek sizi tam olarak yansıtamayabileceğini unutmayın. Sınavdan sonra ne olursa olsun, sizinle gurur duyacağımızı unutmayın. Kendinize güvenin ve sınavda en iyi performansınızı sergileyin.

Hayallerinizi başaracağınıza inancımız tamdır.

Unutmayın, her zaman yanındayız ve sizinle gurur duyuyoruz.

Yayın: 03.06.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 10:57 - Görüntülenme: 53